Tuesday, April 03, 2012

Qaseh Adinda

ihsan google


Pasti ramai yang telah mengetahui tetang produk kesihatan yang berasakan makanan sunnah ini.
Aku baru je seminggu guna produk ni..kawan sekerja aku yang rekemen. Kata dia produk ni sangat baik untuk kesihatan wanita & boleh tambah susu badan..ni yang paling aku suka dengar. 

Aku tak mengamalkan pengambilan jamu-jamuan selepas bersalin, cuma makan gamogen & vitamin masa dalam pantang dulu.. Ada beli set jamu sebenarnya, aku cuba makan selepas 2 minggu bersalin sebab Naylee ada jaundis jadi aku tangguhkan dulu nak makan jamu. Tapi baru je makan 2 biji pil terus kepala aku pening sampai 2hari. Padahal sebelum ni tak de lak pening2..terus aku stop makan jamu. Mungkin badan aku ni tak serasi dengan jamu..panas kot.

Aku rasa keputusan mengambil Qaseh ni adalah keputusan yang paling baik kot cuma rasa rugi sikit sebab lambat mencubanya. Dari segi harga, sangat berpatutan bagi aku. Kesan penggunaan, aku kongsikan nanti.

Kat bawah ni ada sedikit review berkenan Qaseh Adinda dari pembacaan aku di blog lain.

Minuman kesihatan berasaskan ramuan yang diiktiraf sebagai Makanan Sunnah seperti Kurma , Madu, Za’Faran, Habbatus Sauda’, Buah Tiin, Zaitun & Air Zam-zam. Diperkaya dengan kehebatan herba tradisi seperti Gingko & Sireh. Qaseh Adinda dirumus khas untuk golongan wanita diperkaya dengan herba khusus seperti Passiflora, Pegaga & Manjakani

Kegunaan :
Gabungan intipati Qaseh melengkapi keperluan tubuh dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. Ia meliputi keperluan kepada system dan fungsi tubuh itu sendiri dari Darah, Saraf, Otak, Jantung dan Paru-paru, Usus, Buah Pinggang, Kulit, Rambut, Mata, Telinga, Hidung, dan Rongga Pernafasan, Rahim, Tulang & Sendi, Ibu Hamil, Organ Dalaman Lelaki.

Kebaikan :
Pemakanan tambahan yang membantu meningkatkan fungsi tubuh badan dari segi fizikal dan emosi serta membekalkan badan dengan nutrient dan zat penting. Amalan pengilangan yang menitikberatkan kesucian fizikal dan spiritual.  

No comments:

Post a Comment